EG Mobile

Info

Λαδοφάναρα_Eξωτερική όψη
Εστιατόριο
Tα Λαδοφάναρα
(Εστιατόριο)
ΑΡΚΑΔΙΑ, ΓΟΡΤΥΝΙΑ, ΗΡΑΙΑ


Το εστιατόριο/καφέ «τα Λαδοφάναρα», στο Ράφτη Γορτυνίας στην Αρκαδία, αποτελεί έναν ιδιαίτερο όσο και φιλόξενο χώρο για κάθε στιγμή της ημέρας. Σε μία ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα μπορείτε να απολαύσετε τα παραδοσιακά πιάτα και τα εμπνευσμένα γλυκά του καταστήματος.





Tα Λαδοφάναρα

Το εστιατόριο/καφέ «τα Λαδοφάναρα» είναι ένα ιδιαίτερο πέτρινο κτίσμα, που βρίσκεται στο Ράφτη Γορτυνίας στην Αρκαδία, σε κοντινή απόσταση από τη Δημητσάνα. Ένας ξεχωριστός φιλόξενος χώρος για όλη την ημέρα, που υπόσχεται να σας προσφέρει μοναδικές γευστικές απολαύσεις και στιγμές χαλάρωσης.

Η πέτρα σε συνδυασμό με τα ζωηρά χρώματα και τις πινελιές της σύγχρονης αισθητικής, συνθέτουν μια ζεστή ατμόσφαιρα για να απολαύσετε τα παραδοσιακά πιάτα και τα εμπνευσμένα γλυκά του καταστήματος.

Στο μενού χρησιμοποιούνται πάντα φρέσκα τοπικά προϊόντα,τα οποία αναδεικνύουν τις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις της περιοχής. Η Αρκαδική σαλάτα με τη ροβίτσα, τα φρέσκα λαχανικά, η φέτα της περιοχής και το τοπικό λάδι, αποτελούν το σήμα κατατεθέν του μαγαζιού. Το γαστρονομικό ταξίδι θα συνεχιστεί με κοκοροκεφτέδες κοκκινιστούς, γίδα βραστή, καγιανά με παστό χοιρινό Αρκαδίας και μοναδικά μακαρόνια τσιγαριαστά με πρόβειο βούτυρο και ντόπια ξερή μυτζήθρα καθώς και πολλά άλλα πιάτα που εναλλάσσονται καθημερινά, αφού ο γευστικός πλούτος της περιοχής δίνει τη δυνατότηα στους ανθρώπους της επιχείρησης να δημιουργούν κάθε μέρα και κάτι καινούριο!

Συνοδεύστε το γεύμα σας με ετικέτες κρασιού από την Πελοπόννησο. Ολοκληρώστε την επίσκεψή σας στον χώρο δοκιμάζοντας ένα παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο ή καρυδόπιτα σοκολάτας και φυσικά, χειροποίητο ρακόμελο παραγωγής.

Για όποιο λόγο και αν επισκεφτείτε "τα Λαδοφάναρα", είτε για να γευτείτε ένα γεύμα πέρα από τα συνηθισμένα είτε για να απολαύσετε τον καφέ σας μαζί με ένα απολαυστικό γλύκισμα, το σίγουρο είναι ότι "τα Λαδοφάναρα" θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή και θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια!


Αρχή









0.5893 14.78MB