To ΑΛΑΤΙ, διαθέτει ένα καινοτόμο μενού θαλασσινών που δημιουργήθηκε από την σεφ Μελίνα Χώματα. Προσφέροντας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, παρουσιάζει δύο εντελώς διαφορετικά σκηνικά (εσωτερικό και εξωτερικό), για τους επισκέπτες του να επιλέξουν. Η εσωτερική τραπεζαρία, βρίσκεται μέσα στους πέτρινους τοίχους ενός 400 ετών παλιού οινοποιείου και περιβάλλεται από το φως των κεριών, προσκαλώντας τους λάτρεις του φαγητού σε ένα ταξίδι πάνω από το Αιγαίο και τους θησαυρούς του. Η υπαίθρια τραπεζαρία, στην επάνω βεράντα, είναι ανοικτή με θέα στους αμπελώνες και το παραδοσιακό χωριό. Το μενού αποτελείται από φρέσκα ψάρια από τη θάλασσα του Αιγαίου, τονισμένα με τοπικά υλικά από την γή του χωριού. Στη σχάρα ή στο τηγάνι ψάρια και μαλακόστρακα περιλαμβάνουν αστακό, γαρίδες, ξιφία, τσιπούρα και πολλά άλλα, τονισμένα με ορεκτικά όπως ταρτάρ τόνου και τα διάσημα ντοματάκια του νησιού, την κάπαρη και τις ελιές Καλαμών, όλα αυτά με την συνοδεία εκλεκτών κρασιών.
Εστίαση // Εστιατόριο
Αλάτι - Sea'n Salt Cuisine
Χαρακτηριστικά
Υψόμετρο (μέτρα) | : | 197 |
Διεύθυνση | : |
ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ, 84700, TEL: 2286081796 |
Περισσότερα