Το οινοποιείο 'Καμάρα Κτήμα Κιουτσούκη' άρχισε την λειτουργία του, τον Ιούλιο του 2011. Καταλαμβάνει χώρο 950 τ.μ., ανεπτυγμένο σε 3 ορόφους οι οποίοι περιλαμβάνουν χώρο παραλαβής-διαλογής των σταφυλιών, χώρο δεξαμενών συνολικής δυναμικότητας 150 τόνων, χώρο παλαίωσης φιαλών, εμφιάλωσης, χώρο αποθήκευσης ετοίμων προϊόντων, εκθετήριο-πωλητήριο προιόντων της εταιρείας, ειδικά διαμορφωμένο χώρο γευσιγνωσίας, γραφεία-λογιστήριο. Χρησιμοποιούνται σταφύλια αποκλειστικά από τους ιδιόκτητους αμπελώνες βιoλογικής γεωργίας. Οι ποικιλίες οι οποίες καλλιεργούνται είναι οι λευκές Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Ροδίτης και οι ερυθρές Ξινόμαυρο, Merlot, Syrah.
Προϊόν // Οινοποιείο
Καμάρα Κτήμα Κιουτσούκη
Χαρακτηριστικά
Υψόμετρο (μέτρα) | : | 142 |
Περισσότερα